食品科学教育協議会
第14巻1号(2023年)
表紙
1 市販発酵乳をスターターとして試作した食品中での乳酸菌の増殖
多山 賢二、荒木 彩、黒飛 知香、岡本 洋子
9 Production of N-acetyllactosamine using transgalactosylation activity of Aspergillus oryzae in Czapek-Dox liquid medium
Hidehiko Kikuchi
15 春ウコン熱水抽出エキスの免疫賦活作用
渡辺 章夫、中村 太郎、小山 彩華、衛藤 未侑、要害 心、倉若 美咲樹、小林 亘、米澤 貴之、禹 済泰
21 食酢製造に関与する酢酸菌の特性
多山 賢二
33 Relationship between diet and quality of life in patients with breast cancer receiving chemotherapy
Sumiko Akiyoshi, Hirotaka Iwase, Hisanori Minami
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